Bolledating fie laursen dating

bolledating fie laursen dating

Heheeee, iaften var jeg på min aller første dobbelt date! Og så var det sgu med min bror og hans lady (og selvfølgelig min Benjamin ogsååå).
Fie Laursen bekræfter overfor Ekstra Bladet, at hun dater følgere til at gå amok og gætte løs på, om det var ham, der var den hemmelige date.
Den unge blogger har masser af erfaring på lagnerne - også med kendte mennesker, som hun nu vil sætte navn på. Det var rigtig hyggeligt og der blev flirtet lidt fra alles sider, men mere tog der ikke sted. Made in Denmark Made in Denmark er en blog, om alt hvad en teenagepige tænker på og drømmer om - hvad enten det er mode, skønhed, forvirrende tanker, bolledating fie laursen dating, fremtidsplaner, teknik eller indretning. Se deltagernes flotte galla-kjoler fra Paradise-finalen. Er Kylie Jenner og Tyga et par? Se Fie Laursen tjekke ind på Paradise Hotel Hed start: Bloggeren Fie Laursen tjekker ind på Paradise - se klippene fra hendes første aften. GUMMI BJØRN CHALLENGE MED BJ KONGEN JENS ♡ FIE LAURSEN bolledating fie laursen dating