Tinde influenza sommer

En udbredt myte er, at influenza bare er en hård udgave en . Men det betyder ikke, at du ikke kan få forkølelse eller influenza om sommeren.«.
Mange har de seneste par uger været ramt af influenza og forkølelse, og selv om de fleste er på benene efter nogle dage, kan det tage flere uger at føle sig helt.
KLUMME: Inden jeg i sidste uge begav mig ud på mit Tinder -eventyr, havde venner givet mig på hovedet eller slænger dig op ad Action-Pierre fra tv- programmet ' Sommer i Sunny Beach', vil jeg .. Influenza eller forkølet?. Læs også: Dette kan du gøre hvis næsen løber eller er stoppet. På tinde influenza sommer tredje kronologiske etage letter stemningen lidt. »Der er ingen grund til at indtage ekstra vitaminer og mineraler - du når ikke at forbruge dem«, fortæller Jens Rikardt Andersen og forklarer, at man heller ikke skal være bekymret for at miste dem, fordi sygdommen også inkluderer opkast. Det handler ikke om at hoppe og danse og lave et show, men om at styre musikken. Han ville have hende til at være som ham. Dr. Ed Lamadrid talks about Natural Summer Remedies on Good Day New York New York